Over Thom

Over Thom

Wil je meer over mij en mijn bedrijf weten? Lees hier meer over mijn ervaring en persoonlijke ervaringen.

Facebook

In 2019 maakte ik mijn eerste Facebook advertenties. Nog altijd relevant. Samen met Instagram is het bedrijf Meta nog krachtiger geworden. Met deze achtergrond kan ik jou breder adviseren.

Google

In 2020 kwam ik achter de kracht van Google. Door het bouwen van mijn eerste website groeide mijn vindbaarheid. Bovendien kan je adverteren op Google. Maar wat heb jij nodig voor jouw bedrijf?

LinkedIn

In 2021 ging mijn focus naar LinkedIn. Misschien wel het meest onderschatte platform. Door middel van adverteren bereik je jouw klant direct op een zakelijk platform waar verbinding centraal staat.

Ik ben Thom. Jouw Google Ads Specialist.

Ha, Ik ben Thom, jouw online marketeer. Ik help ZZP’ers en ondernemers starten én opschalen door middel van Google Ads. 

Al sinds 2019 ben ik ondernemer.  Het maken van mijn eigen webshop, website en blog rolde mij de wereld van online marketing in. Ik werkte als online marketeer en Google Ads Specialist. Hier leerde ik enorm veel van mijn coach en mentoren. Door talloze boeken en cursussen breidde ik mijn kennis en kunde verder uit.  Inmiddels heb ik gewerkt voor o.a. Marktplaats, Basic-Fit en DHL. Maar ook de lokale ondernemer weet mij te vinden.

Ik voel dat ik ondernemers en bedrijven verder wil helpen. Zodat jij niet urenlang het internet hoeft af te struinen naar de nieuwste en beste Google Ads strategieën. Ik ben er voor jou om direct duidelijke en strategische stappen te zetten.

Wat deze stappen zijn? Daar kijken we samen naar in het Google Ads traject.

Ik sta voor gerichte focus, korte – en lange termijn visie, en geautomatiseerd groeien. Door consistent de juiste keuzes te maken wordt dit eerder realiteit dan slechts een mogelijkheid.

Gerichte focus betekent dat je niet meteen op alle paarden wilt gaan gokken. Want dat is wat het is, gokken. Zonder focus en strategie gaat alles half. Dit levert je hooguit niks op.

Daarnaast is het van belang jouw korte – en lange termijn visie te bepalen. Wist je dat er voor beiden verschillende marketingkanalen zijn om in te zetten? In mijn 1-op-1 traject kijken wij samen hoe jij hier stappen in kunt maken.

Geautomatiseerd groeien kan jou de vrijheid geven om meer AAN je bedrijf te werken. Gebruik tools, werk op de automatische piloot en plan je taken in. 

Mijn favoriete manier van adverteren? Google Ads. Samen starten?!

3 feitjes over mij:

  1. Ik mag wel zeggen dat ik sportief ben. Naast dat ik 18 jaar heb voetbald, ben ik tegenwoordig wekelijks op de tennisbaan te vinden. Daarnaast loop ik wel eens hard en ben ik af en toe in de sportschool te vinden. P.S. Als je dit leest als opschepperij, dan vind je waarschijnlijk dat je zelf te weinig sport. (Even een stukje psychologie tussendoor) 😉  
  2. Master of Science. Ik ben afgestudeerd als organisatiepsycholoog aan de Vrije Universiteit Amsterdam. En ja, ook daar komt marketing om de hoek kijken. Vooral met een stukje klantgedrag en neuromarketing.
  3. Een aantal jaar geleden zou ik niet zo mijn expert-rol durven claimen op social media en internet. Misschien herken je het. Ik help je met mijn ervaring jouw leven makkelijker te maken. Nog een bonusfeitje dan: Bij iedere nieuwe klant spring ik een gat in de lucht. Ben jij de volgende? 
Thom Langeveld portret