hét 1-op-1 marketing booster traject

Laat de motor van jouw bedrijf draaien. creëer vrijheid en omzet met de juiste strategie.

Als ondernemer komt er een hoop op je pad. Het kan zijn dat je daardoor het gevoel hebt dat je het continu druk hebt. Je klanten verlangen jouw aandacht, er komt iedere keer weer een nieuwe to do op je lijst. Of je bent druk met van alles en nog wat, maar de klanten stromen nog niet echt lekker binnen.

Dat is een teken dat je te veel in je bedrijf werkt, en niet aan je bedrijf werkt. Door bijvoorbeeld de juiste marketingkanalen strategisch in te zetten ga je die switch maken. Het probleem is dat je vaak in je eentje blijft aanmodderen en continu van strategie switcht. Eerst focus je je op Instagram, een maand later toch liever op LinkedIn. Eerst post je 5 keer per week, en dan 1 keer per vijf weken.

Goed, je snapt me. Steeds veranderen omdat je twijfelt gaat je niet verder brengen. Kies voor een vaste basisstrategie en blijf deze aanscherpen. Maar hoe?
In je eentje, zonder marketing ervaring, zomaar een strategie kiezen is heel risicovol. Je gaat 100% zeker klanten mislopen. Bovendien heb je als ondernemer en als mens vaak blinde vlekken. Laat daarom iemand met je mee kijken. Of ik dat nu ben, of iemand anders, durf je te laten helpen.

Ik geloof er namelijk echt in dat jij meer vrijheid kan creëeren in jouw bedrijf.
Meer klanten.
Meer weekend.
Meer voldoening.

Als jij het idee hebt dat je die volgende stap in jouw bedrijf aan wilt gaan, dan is dit het moment. Hak die knoop door. Investeren in je bedrijf kan spannend zijn, maar oh zo goed voor de gezondheid van jou en jouw bedrijf. Groei samen.

Herken jij dit?

Probeer jij je steeds op ieder platform te presenteren? Instagram, LinkedIn, Tiktok, Pinterest, Youtube, Facebook... het houdt maar niet op. Je doet je best om aanwezig te zijn, maar echt veel levert het niet op.

Of misschien heb je wel meer focus op enkele platformen, maar zijn de resultaten niet zoals gewenst. Het gaat je allemaal nog te traag.

Je bent zeker niet de enige.

Wat het wel betekent is, dat het tijd is om knopen door te hakken. Ik word jouw stok achter de deur dat je het deze keer ook echt vol gaat houden. Het is tijd om stappen te maken. Are you in?
Heb jij het gevoel dat je vast zit? De basis van je onderneming staat, maar je weet niet zo goed hoe je verder moet. Hoe kom je nou aan klanten, en specifiek aan klanten die bij jou passen?

Geloof me, die vijver met klanten is nog lang niet leeg. Je weet alleen niet precies hoe of wie je nou eigenlijk wilt bereiken.

Je kan ervoor kiezen om te blijven aanmodderen. Beeld je eens in: we zijn een jaar verder. En wat is er veranderd? Helemaal niks! Je bent nog steeds zoekende, continu voel je de druk om nieuwe klanten te vinden.

Óf je kiest ervoor om nu wel voor verandering te kiezen. En dan sta je volgend jaar ineens met een overstromende vijver aan klanten. Beeld dat maar eens in. Kies jij voor de volgende stap met meer vrijheid?

Zichtbaar ondernemen

Als ondernemer wil je zichtbaar zijn. Hoe houd je dit vol? En op welke tijden en plekken kan je het best iets van je laten horen?

Aanbod optimaliseren

Is jouw aanbod duidelijk? Of is er een blinde vlek die je zelf niet meer ziet? We kijken hoe we jouw aanbod onuitstaanbaar kunnen maken.

Online groei

Je wilt jouw onderneming laten groeien. Anders ben je hier niet. We kijken naar jouw doelen. Hierbij kiezen we een passende strategie.

Automatiseren

Door de terugkerende taken te automatiseren zorg je voor tijdwinst. Daarnaast weet je zeker dat jouw taken gedaan worden.

Maak jouw keuze.

Kies voor een eenmalige betaling met korting, of ga voor het voordeel van betalen in 3 termijnen.

€997,-

Eenmalig

€370,-

Per maand, 3 termijnen

Veelgestelde vragen

Het Marketingbooster traject is voor jou geschikt als nog startende bent en direct aan de slag wil met marketing. Door direct de juiste strategieën toe te passen laat je geen omzet aan je voorbij gaan. Ook als je al een tijd bezig bent kan ik jou met het Marketingbooster traject helpen. Als je bijvoorbeeld vast zit, of twijfels hebt over wat nou jouw volgende stap of focus moet zijn, dan ben ik er voor jou met dit prachtige traject.

Om te voorkomen dat er geen match is tussen jou en mij hebben we eerst een kennismakingsgesprek. Hier kan je al je vragen stellen, zodat ik jouw verwachtingen weet. En deze waar kan maken. Als het toch niet loopt zoals gehoopt krijg jij gewoon je geld terug. Geloof mij: we gaan je samen naar het volgende level tillen!

Als er geen match is, is dat helemaal niet erg. Over het algemeen lopen de kennismakingsgesprekken heel soepel, ik ben dan ook niet de meest moeilijke persoon. Daarnaast is de vraag of mijn kennis en kunde aansluiten op jouw behoefte. Is die match er niet? Dan verwijs ik je gewoon door naar iemand die jou beter kan helpen.

Veel (startende) ondernemers, en vooral de mensen om hen heen houden vast aan het ‘eerst zien en dan geloven’ principe, oftewel ‘eerst geld verdienen en dan pas uitgeven’. Met ondernemen werkt het juist andersom. Als jij kiest om deze investering te doen betaalt dit het 100% weer uit. Door nu te investeren zullen er transformaties plaatsvinden waardoor jij dit bedrag echt weer terugverdient, misschien wel 2, 3, of 4 keer.

Indien je voor de eenmalige betaling kiest betaal je 997,- exclusief btw. Let op: de btw krijg je weer terug na het invullen van je btw-aangifte. Kies je voor betalen in termijnen? Dan betaal je 3 keer 370,- exclusief btw.