Facebook advertising launcher

Klaar om die AD raket te lanceren?

Adverteren op Facebook is onmisbaar binnen jouw online marketingstrategie. Maar waarom?

Ik dacht eerst ook: goh, ik ga lekker organisch groeien. Vindbaar worden op Google is alles. De klanten zullen vanzelf binnen komen. En begrijp me niet verkeerd. Vindbaarheid op Google is een geweldige aanvulling op jouw marketingstrategie. Dit heeft echter wat meer tijd nodig dan adverteren.

De nummer één reden om te gaan adverteren is dat het je vandaag nog resultaat kan opleveren. Je advertenties kunnen namelijk direct worden getoond aan jouw potentiële klant. En dat is wat jij ook wilt toch? Het gevoel dat jouw klanten je vandaag nog automatisch kunnen vinden. En ja, automatisch, want jouw potentiële klant bevindt zich echt op Facebook of Instagram. (Ook als jij daar zelf niet actief bent). Als zij door hun socials scrollen komen ze jou automatisch tegen, als je je ads op de juiste manier inzet tenminste.
Want dat is waar het vaak misgaat. Ondernemers zien en horen dat adverteren lucratief kan zijn, en gaan dan zelf zonder enige kennis een advertentie online zetten. Of nog erger. Ze denken, laat ik eens op de promoten klikken. Je weet wel, die blauwe knop waarmee je een van je berichten kan promoten door middel van een advertentie.

De kans is extreem groot dat zomaar een advertentie de lucht in schieten je weinig oplevert. Of misschien krijg je een paar website bezoekers of nieuwe volgers. Maar wat heb je eraan als deze bezoekers en volgers helemaal niet onder jouw doelgroep vallen? En dus ook niet tot een aankoop komen.

Juist, je ego is gestreeld. Je hebt namelijk mensen bereikt via een advertentie. Maar helaas, in feite levert het je onderaan de streep niks op.

Wil jij wel effectief adverteren op Facebook (en Instagram)? Wil jij wel die automatische toestroom van klanten op gaan zetten? Wil jij de ad raket gaan lanceren? Dan is de Facebook Ads Launcher speciaal voor jou.

Conversie tracking

Belangrijk onderdeel van adverteren is het tracken van je resultaten. Je wilt natuurlijk weten wat werkt.

Optimaliseren

Adverteren is een continu proces. Je wilt namelijk steeds betere resultaten. Én goedkopere leads!

Doelgroep bepalen

Weten wie jouw doelgroep is zal het adverteren makkelijker maken. Adverteren kan je meer inzicht geven.

Opschalen

Als je de juiste knoppen hebt gevonden is het tijd om op te schalen. Let op dat je niet in de klassieke fouten trapt!

Kies jouw favoriete traject.

Eerst een maand uitproberen? Geen probleem.

€197

1 maand

€389

2 maanden

€497

3 maanden

Veelgestelde vragen

Ja, ja, ja! Juist als je beginnend bent is het handig als iemand je op weg kan helpen met adverteren. Er komen nogal wat dingen bij kijken, en je wilt natuurlijk zo snel mogelijk jouw ads kunnen lanceren!

In principe wel. Als ik de volgende maand vol zit zal je helaas wel even op de wachtlijst moeten. Bij direct de keuze voor 2 of 3 maanden ben je verzekerd van een plekje!

We gaan samen via Google Meet de stappen zetten die voor jou op dat moment nodig zijn. De sessies duren ongeveer 45 minuten, dit kan iets afwijken indien nodig. Hoe dan ook, we gaan zo productief mogelijk gebruik maken van de live sessies!

Ik wil natuurlijk dat jij zo snel mogelijk stappen gaat zetten. Ook wil ik zo productief mogelijk te werk gaan. Daarom zal je in 99% van de gevallen dezelfde of volgende werkdag al reactie krijgen.

Simpel gezegd: ja. Eigenlijk kan iedereen met een product of dienst met adverteren op Facebook nieuwe stappen gaan zetten. Dus, heb jij een product of dienst? Dan is adverteren op Facebook iets voor jou!

Alle prijzen die zijn vermeld zijn ex. btw.